Qui som?

 

Correu electrónic

contactoat@leinad.es

Una filosofía

LEINAD ofereix serveis logístics des de 1.974, amb un objectiu ben clar, que no ha canviat des de l'inici:

"Un lloc per a cada cosa i cada cosa en el seu lloc, just a temps"

Una entitat

LEINAD es una societat anònima independent, fundada a Barcelona sense cap tipus de vinculació amb entitats bancàries, financeres, comercials o industrials.

Un servei

Desde els seus inicis, LEINAD ha investigat i desenvolupat els seus propis mètodes i mitjans per adquirir una cultura de servei eficaç i personalitzada que impliquen qualitat i economia. No sabem si som els millors, però el que si sabem es que fem la nostre feina be i amb qualitat doncs gaire be no tenim incidències. En l'últim control de qualitat, sobre 275.000 comandes, es van detectar faltes de qualitat en només el 0,05% i encara que costa força baixar aquestes dades, seguim analitzant i aplicant innovacions per millorar contínuament.

Medis humans

LEINAD ha implantat una cultura de servei eficaç, seleccionant meticulosament al seu personal i a base de formació continuada, a la pròpia empresa.

Les nostres instal-lacions

Estratègicament ubicades a Sant Feliu de Llobregat a Barcelona amb una capacitat total de 22.000 m3 de mercaderies, completament estanteritzades.

  • Prestatgeries especifiques per a arxiu
  • Prestatgeries de paletització i picking per a material promocional.
  • Amplies zones de carrega i descarrega.

Seguretat:   Disposem de captadors de fum a tota la instal·lació, connectats a una alarma interior y exterior, amb un sistema d'extinció per pols com exigeix la legislació actual.Tenim contractat un servei de vigilància de 24 hores els 365 dia del any.

Creiem que quelcom deu funcionar doncs des de 1974, no hem patit cap incidència referent a la confidencialitat dels documents i mercaderies aquí dipositades, ni conats d'incendi o robatori. Això no es una assegurança il·limitada per al futur, però es una bona referència.

 

LEINAD S.A.